hoofding VCA opleiding

Basisopleiding VCA

Zit jij in je laatste jaar en start je binnenkort de zoektocht naar je eerste job? Of ben je momenteel druk in de weer met een stage of vakantiejob? Dan is onze basisopleiding VCA misschien iets voor jou.

Voor sommige technische jobs en andere functies in de bouwsector heb je namelijk een VCA certificaat nodig. En wij bieden je deze opleiding gratis en voor niets aan op ons interactief leerplatform. Aan de hand van video’s, spelletjes en korte quizjes leer je alles wat er te weten valt over veiligheid op het werk. De perfecte voorbereiding voor je eerste echte job!

Geen VCA attest nodig? Ook dan is deze e-learning een aanrader om je kennis over veiligheid op de werkvloer te verhogen. Denk maar aan onderwerpen zoals ergonomie, brandgevaar, omgaan met een ongeval, persoonlijke beschermingsmiddelen enzovoort.

Wat is het?

Een gratis online platform met een waaier aan informatie over veiligheid op de werkvloer. Veiligheidskledij, beschermingsmiddelen, signalisatie, ergonomie, brandveiligheid, hygiëne, noem maar op.

Hoe werkt het?

Het platform is opgebouwd uit verschillende, interactieve modules. Aan de hand van video’s, spelletjes en korte quizjes leer je alles wat er te weten valt om te slagen voor het VCA examen.

Vragen over de tool?

Neem contact op met ons via accentlearning@accentjobs.be.

Copyright © 2017 Accent Jobs for People NV    Over Accent    Privacy Policy    Algemene voorwaarden
Beversesteenweg 576, 8800 Roeselare    051 460 500   info@accentjobs.be   BTW BE 0455.069.956
linkedin Facebook instagram