Donderdag 22 oktober

Programma

Stel zelf uw programma samen door in te schrijven op de workshops naar keuze.

Workshops

Selecteer hieronder één of meerdere workshops waarvoor u zich wil inschrijven en klik vervolgens op ‘Reserveer nu’ om de inschrijving af te ronden.

Tip: klik op de titel voor meer info over de workshop en om te zien wie de spreker is.

Good to know : neem deel aan minimum 3 workshops en maak kans op een gratis reis naar IJsland, een tevredenheidsmeter van Forma of een risicobeoordeling bij jullie op het bedrijf door Sufficio.

Bekijk hier het wedstrijdreglement.

1 2 3
08:30
Risicoanalyse EHBO
Een ongeval is snel gebeurd… Maar slechts één ongeval kan voor u of uw organisatie een zeer grote impact hebben. Weet u wat te doen bij een ongeval? En wie u moet contacteren?
22 Oktober
0/99 Beschikbaar
Risicoanalyse EHBOEen ongeval is snel gebeurd… Maar slechts één ongeval kan voor u of uw organisatie een zeer grote impact hebben. Weet u wat te doen bij een ongeval? En wie u moet contacteren?
09:00
09:30
10:00
Stress
Heeft u soms het gevoel constant onder druk te staan? Heeft u soms het gevoel dat u te emotioneel reageert? Vertoont uw lichaam tekenen van spanning?
22 Oktober
0/107 Beschikbaar
StressHeeft u soms het gevoel constant onder druk te staan? Heeft u soms het gevoel dat u te emotioneel reageert? Vertoont uw lichaam tekenen van spanning?
Psychosociale risicoanalyse voor dummies
In deze workshop lichten we een praktijkcase toe rond het opstellen van een risicoanalyse psychosociale aspecten. En dit van A tot Z!
22 Oktober
0/45 Beschikbaar
Psychosociale risicoanalyse voor dummiesIn deze workshop lichten we een praktijkcase toe rond het opstellen van een risicoanalyse psychosociale aspecten. En dit van A tot Z!
Gebruik en opladen van elektrische voertuigen in alle veiligheid
Deze workshop kaart de veiligheid en preventie aan rond het opladen van elektrische voertuigen. Jan De Vuyst gaat dieper in op de specifieke kenmerken van elektrische voertuigen, de gevaren van verkeerd gebruik en het juiste gedrag voor het veilig opladen.
22 Oktober
0/26 Beschikbaar
Gebruik en opladen van elektrische voertuigen in alle veiligheidDeze workshop kaart de veiligheid en preventie aan rond het opladen van elektrische voertuigen. Jan De Vuyst gaat dieper in op de specifieke kenmerken van elektrische voertuigen, de gevaren van verkeerd gebruik en het juiste gedrag voor het veilig opladen.
10:30
11:00
11:30
De (on)zin van PBM'S
Praktijkcase voor opstellen van een risicoanalyse psychosociale aspecten. Een helm dragen, is het verplicht? Hoe zit dat nu weer met geluid?
22 Oktober
0/66 Beschikbaar
De (on)zin van PBM'SPraktijkcase voor opstellen van een risicoanalyse psychosociale aspecten. Een helm dragen, is het verplicht? Hoe zit dat nu weer met geluid?
Digital Detox
Slaaf of meester van digitaal werken? Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (fear of missing out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, e-mail overload…, kunnen we dit vermijden?
22 Oktober
0/74 Beschikbaar
Digital DetoxSlaaf of meester van digitaal werken? Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (fear of missing out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, e-mail overload…, kunnen we dit vermijden?
12:00
12:30
13:00
13:30
Heffen en tillen volgens de regels van de kunst
Leer aan de hand van een aantal handige tips correct heffen en tillen.
22 Oktober
0/30 Beschikbaar
Heffen en tillen volgens de regels van de kunstLeer aan de hand van een aantal handige tips correct heffen en tillen.
Uitzendarbeid en welzijn op het werk
Voor iedereen die meer wil weten over de verplichtingen van de gebruiker (inlenend bedrijf) en de gevolgen van een ernstig arbeidsongeval van een uitzendmedewerker.
22 Oktober
0/57 Beschikbaar
Uitzendarbeid en welzijn op het werkVoor iedereen die meer wil weten over de verplichtingen van de gebruiker (inlenend bedrijf) en de gevolgen van een ernstig arbeidsongeval van een uitzendmedewerker.
De wijzigende verzekeringsmarkt en de impact preventie arbeidsongevallen
De evolutie van de premie in arbeidsongevallen.
22 Oktober
0/28 Beschikbaar
De wijzigende verzekeringsmarkt en de impact preventie arbeidsongevallenDe evolutie van de premie in arbeidsongevallen.
14:00
14:30
15:00
Ergonomisch Thuiswerken
Telewerken is plots de norm geworden. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkplek zo goed mogelijk aangepast is aan je lichaam.
22 Oktober
0/51 Beschikbaar
Ergonomisch ThuiswerkenTelewerken is plots de norm geworden. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkplek zo goed mogelijk aangepast is aan je lichaam.
Toolboxmeetings en persoonlijke beschermingsmiddelen
Wat is een toolboxmeeting? Aan welke eisen moet dit voldoen? Hoe moeten we dit organiseren? Hoe kunnen we duidelijke instructiekaarten opmaken? Mensura geeft u graag enkele praktische voorbeelden mee.
22 Oktober
0/48 Beschikbaar
Toolboxmeetings en persoonlijke beschermingsmiddelenWat is een toolboxmeeting? Aan welke eisen moet dit voldoen? Hoe moeten we dit organiseren? Hoe kunnen we duidelijke instructiekaarten opmaken? Mensura geeft u graag enkele praktische voorbeelden mee.
15:30
16:00
16:30
Alles over brandveiligheid
Brandveiligheid, van risicoanalyse tot implementatie. Wie doet wat en vooral: hoe?
22 Oktober
0/55 Beschikbaar
Alles over brandveiligheidBrandveiligheid, van risicoanalyse tot implementatie. Wie doet wat en vooral: hoe?
17:00
Geenworkshops beschikbaar!

Praktische info

Wanneer?

Donderdag 22 oktober
Dinsdag 27 oktober

Timing?

08:30 – 17:30

Copyright © 2017 Accent Jobs for People NV    Over Accent    Privacy Policy    Algemene voorwaarden
Beversesteenweg 576, 8800 Roeselare    051 460 500   info@accentjobs.be   BTW BE 0455.069.956
linkedin Facebook instagram