Dinsdag 27 oktober

Programma

Stel zelf uw programma samen door in te schrijven op de workshops naar keuze.

Workshops

Selecteer hieronder één of meerdere workshops waarvoor u zich wil inschrijven en klik vervolgens op ‘Reserveer nu’ om de inschrijving af te ronden.

Tip: klik op de titel voor meer info over de workshop en om te zien wie de spreker is.

Good to know : neem deel aan minimum 3 workshops en maak kans op een gratis reis naar IJsland, een tevredenheidsmeter van Forma of een risicobeoordeling bij jullie op het bedrijf door Sufficio.

Bekijk hier het wedstrijdreglement.

1 2 3
08:30
Gevaren en risico's
In deze workshop focussen we op het verschil tussen een gevaar en een risico, op de aandacht voor gevaarlijke omstandigheden op de werkvloer en op het exacte verschil tussen situaties en handelingen.
27 Oktober
0/37 Beschikbaar
Gevaren en risico'sIn deze workshop focussen we op het verschil tussen een gevaar en een risico, op de aandacht voor gevaarlijke omstandigheden op de werkvloer en op het exacte verschil tussen situaties en handelingen.
Beheer wetgeving: register, compliance check en actiebeheer
Hoe vertaalt u wet- en regelgeving naar praktische to do’s op een overzichtelijke manier? Hoe plant u dit het beste in?
27 Oktober
0/59 Beschikbaar
Beheer wetgeving: register, compliance check en actiebeheerHoe vertaalt u wet- en regelgeving naar praktische to do’s op een overzichtelijke manier? Hoe plant u dit het beste in?
09:00
09:30
10:00
Ergonomisch Thuiswerken
Telewerken is plots de norm geworden. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkplek zo goed mogelijk aangepast is aan je lichaam.
27 Oktober
0/38 Beschikbaar
Ergonomisch ThuiswerkenTelewerken is plots de norm geworden. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkplek zo goed mogelijk aangepast is aan je lichaam.
Digital Detox
Slaaf of meester van digitaal werken? Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (fear of missing out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, e-mail overload…, kunnen we dit vermijden?
27 Oktober
0/57 Beschikbaar
Digital DetoxSlaaf of meester van digitaal werken? Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (fear of missing out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, e-mail overload…, kunnen we dit vermijden?
Gebruik en opladen van elektrische voertuigen in alle veiligheid
Deze workshop kaart de veiligheid en preventie aan rond het opladen van elektrische voertuigen. Jan De Vuyst gaat dieper in op de specifieke kenmerken van elektrische voertuigen, de gevaren van verkeerd gebruik en het juiste gedrag voor het veilig opladen.
27 Oktober
0/25 Beschikbaar
Gebruik en opladen van elektrische voertuigen in alle veiligheidDeze workshop kaart de veiligheid en preventie aan rond het opladen van elektrische voertuigen. Jan De Vuyst gaat dieper in op de specifieke kenmerken van elektrische voertuigen, de gevaren van verkeerd gebruik en het juiste gedrag voor het veilig opladen.
10:30
11:00
11:30
Risicoanalyse EHBO
Een ongeval is snel gebeurd… Maar slechts één ongeval kan voor u of uw organisatie een zeer grote impact hebben. Weet u wat te doen bij een ongeval?
27 Oktober
0/76 Beschikbaar
Risicoanalyse EHBOEen ongeval is snel gebeurd… Maar slechts één ongeval kan voor u of uw organisatie een zeer grote impact hebben. Weet u wat te doen bij een ongeval?
De wijzigende verzekeringsmarkt en de impact preventie arbeidsongevallen
De evolutie van de premie in arbeidsongevallen.
27 Oktober
0/35 Beschikbaar
12:00
12:30
13:00
13:30
Uitzendarbeid en welzijn op het werk
Voor iedereen die meer wil weten over de verplichtingen van de gebruiker (inlenend bedrijf) en de gevolgen van een ernstig arbeidsongeval van een uitzendmedewerker.
27 Oktober
0/86 Beschikbaar
Uitzendarbeid en welzijn op het werkVoor iedereen die meer wil weten over de verplichtingen van de gebruiker (inlenend bedrijf) en de gevolgen van een ernstig arbeidsongeval van een uitzendmedewerker.
14:00
14:30
15:00
Toolboxmeetings en persoonlijke beschermingsmiddelen
Wat is een toolboxmeeting? Aan welke eisen moet dit voldoen? Hoe moeten we dit organiseren?
27 Oktober
0/64 Beschikbaar
Toolboxmeetings en persoonlijke beschermingsmiddelenWat is een toolboxmeeting? Aan welke eisen moet dit voldoen? Hoe moeten we dit organiseren?
15:30
16:00
16:30
Alles over brandveiligheid
Brandveiligheid, van risicoanalyse tot implementatie. Wie doet wat en vooral: hoe?
27 Oktober
0/58 Beschikbaar
Alles over brandveiligheidBrandveiligheid, van risicoanalyse tot implementatie. Wie doet wat en vooral: hoe?
17:00
Geenworkshops beschikbaar!

Praktische info

Wanneer?

Donderdag 22 oktober
Dinsdag 27 oktober

Timing?

08:30 – 17:30

Copyright © 2017 Accent Jobs for People NV    Over Accent    Privacy Policy    Algemene voorwaarden
Beversesteenweg 576, 8800 Roeselare    051 460 500   info@accentjobs.be   BTW BE 0455.069.956
linkedin Facebook instagram