Yoga-oefeningen voor bureauzitters

← Terug naar het tijdschema

Zittend beroep? Bewegen is de boodschap!
Stress, nekpijn en rugpijn. Een vaak voorkomend fenomeen voor mensen met een bureaujob. Vaak is de oorzaak een gebrek aan beweging. Toch hoeft een zittend beroep niet te betekenen dat je helemaal niet kan bewegen. Tijdens deze yogaworkshop ontdek je hoe divers de mogelijkheden zijn.

Hans

Hans haalde zijn diploma trainer B aan de Vlaamse Trainersschool (BLOSO) en volgde ook de specifieke opleiding tot Personal Trainer aan de Fitness Academy, dit met Functional Training als specialisatie. Verder heeft hij nog verschillende workshops gevolgd aan de Fitness Academy en in het buitenland.

In 2003 stond Hans mee aan de wieg van GO-FiT-Herenthout en sinds 2005 is hij actief als gecertificeerd Personal Trainer. In 2007 besloot hij om samen met andere trainers – onder impuls van Max Icardi – het Functional Training Netwerk op te richten.

In 2010 stak Hans de landsgrenzen over om zich nog verder te specialiseren. Hij behaalde het diploma Medical Trainer en werd ook Vitaliteitstherapeut. Dit was ineens het signaal om zijn eigen weg in te slaan. Vandaag geeft Hans regelmatig opleidingen voor HaCeCo-T, dit binnen het expertisedomein ‘Beweging en Vitaliteit’ (tillen van lasten, bureauyoga…) én begeleidt hij personen op individuele basis. Mensen zichzelf helpen ontplooien, da’s zijn passie.