Wat als het welzijnsbeleid faalt?

← Terug naar het tijdschema

Rechtzaken!
Op een praktische manier wordt toegelicht welke aansprakelijkheidsrisico’s er kunnen voortvloeien uit een ernstig arbeidsongeval van een uitzendkracht.
Wil je weten wat je concreet moet doen na een ernstig arbeidsongeval als (medewerker van een) uitzendkantoor of als gebruiker en hoe een onderzoek precies verloopt (omstandig verslag, verhoren, rol van het Openbaar Ministerie, e.d.) dan mag je deze workshop zeker niet missen!

Sara Torrekens

Sara Torrekens focust zich op het arbeidsrecht, maar is voornamelijk gekend omwille van haar expertise op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsongevallen. Sara is een vaste spreker op seminaries en is auteur van verschillende publicaties. Ze is een veelgevraagde gast om opleidingen te geven bij bedrijven op het vlak van OHS (Occupational Health and Safety).

Kenny Decruyenaere

Naast het klassieke arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht, is Kenny Decruyenaere ook actief binnen een aantal deelgebieden van het sociaal recht, waaronder sportrecht, preventie en bescherming op het werk (veiligheid en gezondheid van werknemers) en arbeidsongevallen (in het bijzonder de strafrechtelijke en burgerlijke aspecten van aansprakelijkheid na een ernstig ongeval). Kenny spreekt ook regelmatig over deze onderwerpen, in het bijzonder over de te nemen stappen na een ernstig arbeidsongeval en de risico’s die hiermee gepaard gaan.