VCA implementeren, toepassen en verbeteren

← Terug naar het tijdschema

Op een eenvoudige manier een VCA-systeem opzetten? Het kan!
Op een eenvoudige manier een VCA-systeem opzetten en invoeren kan via VCA-online.be. Daarenboven biedt het een antwoord op de administratieve rompslomp waar veel bedrijven mee te kampen krijgen Alle registraties verlopen simpelweg via een app, dit met een koppeling naar verschillende aspecten uit de VCA.

Ian Perkins & Dylan Verschaeren

Ian startte zijn carrière in de chemische sector. Na een 10-tal jaar actief geweest te zijn in diverse functies, maakte hij de overstap naar auditing en consulting. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als lead auditor binnen diverse sectoren. Bovendien begeleidt hij reeds sinds 2004 bedrijven bij de implementatie en het onderhouden van diverse KVM-managementsystemen.
Zijn levensmotto is continue verbetering en hij wil elk systeem beheersbaar en transparant maken. Hij is dan ook het brein achter de ontwikkeling van de cloud applicatie ‘VCA-online’.
Ian is zaakvoerder van VCA-online en Phronesyss bvba

Als net-afgestudeerde TEW’er startte Dylan zijn carrière als management consultant waarbij hij organisaties begeleidde m.b.t. hun kwaliteitsbeleid.
Dylan is naast Business Manager bij VCA-online ook Data Protection Officer en preventieadviseur in opleiding.